Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Long Rice #1
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 x ca. 450 gChicken
 water
1 Scheibe(1.5-inch) fresh ginger; crushed
Bundle long rice soaked in water to soften
 salt
Stalks green onion
die Zubereitung:

Place chicken in a large pot and cover with water. Add ginger and bring to a boil; lower heat and simmer about 45 minutes to an hour, or until meat falls away from the bones. Remove chicken from broth and discard bones. Return chicken to broth and add long rice. Simmer until about half the broth is absorbed by the long rice. Season with salt and green onions just before serving.

This is popular at moderm Lu'au.

Corum Formatted by: Dorie Villarreal

From the MealMaster recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept:
keine