Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Tasse | rice |
2 Tasse | water |
| Nori (seaweed) |
1/3 Tasse | rice vinegar |
1/3 Tasse | sugar |
1/2 Teelöffel | salt |
1 Prise | Msg |
1 Tasse | mayonnaise |
4 Teelöffel | honey |
4 Teelöffel | sesame seeds Toasted |
1 1/2 Teelöffel | sesame oil |
1 Dose | tuna drained |
2 Esslöffel | sugar |
2 Esslöffel | Shoyu |
| Imitation crab sticks |
| Cucumber |
| Takuan |
Cook rice in water in rice cooker. Combine vinegar, sugar, salt and Msg in saucepan. Bring to a boil; cool. Pour over rice, mixing lightly, only enough to flavor rice. Mix mayonnaise, honey, sesame seed and sesame oil together. Mix tuna, sugar and shoyu (soy sauce) together; simmer 5 minutes. Spread rice on nori, followed by sesame sauce. Place tuna and other ingredients as desired on rice. Bring ends of nori together or roll one end of nori toward the other end.
From a book of my mother's (Judy Hosey) titled <Senator Richard Matsuura's Favorite Recipes>, mostly Japanese and Hawaiian. Downloaded from Glen's Mm
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |