Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
California Chili
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 x ca. 450 gChicken; cut up and browned
3 Esslöffelolive oil
Garlic clove sliced
Onion peeled, chopped
1 TeelöffelCumin seeds, whole
Jalapeno pepper; seeded and chopped
2 TasseChili sauce, prepared
Tomato chopped
Green bell pepper; seeded and chopped
1 EsslöffelWorcestershire Sauce
1 Tassered wine
 salt
die Zubereitung:

Brown the chicken. Heat a large frying pan and add the oil. Saute the garlic, onions, cumin seeds and jalapeno peppers until the onions are clear. Add all to a heavy pot and bring to a simmer. Cook for 1 hour. This one has to be different. If it came from California it is expected to be unusual. Try this. No avocado, but chicken and a very mild chili sauce from a jar. It is really a great dish, although one should not confuse it with the old-line chili cookers' product. By Jeff Smith The Frugal Gourmet From


Anmerkungen zum Rezept:
keine