Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cajun Vinegar
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Teelöffelred wine vinegar
1 EsslöffelBlack peppercorns, coarsely Crushed
Jalapeno peppers, quartered
Garlic cloves, lightly Crushed
Wine bottle and cork.
die Zubereitung:

Salad Dressing Book", by Claire Stancer Cajun Vinegar In a medium-sized enameled (non-metallic) pan, bring vinegar, peppercorns, jalapeno peppers, and garlic just to a boil. Pour into a crock or jar and let steep for 6 days. Strain through a cheesecloth and discard flavorings. Pour strained vinegar into a clean, dry wine bottle and cork. Store in a cool, dark place.


Anmerkungen zum Rezept:
keine