Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cajun Red Beans and Rice
Zutaten für 32 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Onions diced
Bell pepper diced
Stalk celery; diced
Jalapeno minced
1 Esslöffelcayenne pepper
1 Esslöffelwhite pepper
1 Esslöffelblack pepper
1 Esslöffelpaprika
1 EsslöffelGranulated garlic
1 Teelöffelmustard dry
1 TeelöffelCumin; roasted and ground
1/2 Teelöffelthyme
1/2 Teelöffeloregano
bay leaves
1/2 Cube margarine
6 ca. 1 Literbeans red
12 ca. 1 LiterVegetable broth
2 ca. 1 Literbrown rice
5 Prisetabasco sauce
 To taste salt
die Zubereitung:

Mix together all the spices except the salt. Saute the onions, bell pepper, celery, and garlic until translucent. Over medium high heat add the spice mixture and 1/2 a cube of margarine. Saute and stir about 5 to 7 minutes scraping all the good stuff that is sticking to the bottom of the pan. Add the beans, veggie broth and Tabasco sauce and bring to a boil. Reduce to a simmer. After about an hour, add the rice and continue cooking until the beans are done, about an hour longer. Add water as needed. Adjust salt and serve.


Anmerkungen zum Rezept:
keine