Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cajun Hot Sauce
Zutaten für 1  Menge anpassen
die Zutaten:
20 grossFresh tabasco chiles,
 Stems & seeds removed,
 Cut in half lengthwise
 (or substitute fresh
 Pequins, cayennes or
 Serranos)
20 MilliliterGarlic, cut in half
1/2 Tassevinegar
 salt
die Zubereitung:

Place the chiles, cut side down, on a broiler rack. Broil for about 5 minutes or until the skin blisters and blackens. Transfer the peppers to a paper bag and let stand for about 10 minutes. Peel when cool.

Place the chiles and garlic in a blender or food processor. With the machine running, slowly add the vinegar until the mixture is well blended. Add salt to taste. Keep covered and refrigerated until use. Walt Mm Yield: 1/2 cup

Margot Z.

01, 97


Anmerkungen zum Rezept:
keine