Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Rack of Lamb with Honey-Hazelnut Crust
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 Tassehazelnuts ground
1 1/2 TasseWhite breadcrumbs fresh
1/4 Tasserosemary fresh, minced
6 3/4 x ca. 450 gLamb racks; frenched
1/4 Tassedijon mustard
1/4 Tassehoney
 As needed salt and pepper
die Zubereitung:

Preheat oven to 425 degrees. Combine hazelnuts, fresh bread crumbs and minced rosemary in a large bowl. In a separate bowl, combine the honey and dijon mustard.

Arrange the lamb racks meat side up in a single layer on sheet pans that have been sprayed. Season lamb with salt and pepper. Brush each rack with 1 tablespoon of the honey-dijon mixture.

Press 2/3 cup breadcrumb mixture onto each rack. (Racks can be prepared this far up to one day in advance.)

Drizzle each lamb rack with 1 tablespoon honey. Roast until meat thermometer registers 125 degrees.

Racks must rest for at least 10 minutes before carving. Cut between each rib bone to order to separate into chops.


Anmerkungen zum Rezept:
keine