Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Butternut Balls
Zutaten für 60 Stück Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassebutter
1/2 TasseC and H Powdered Sugar unsifted
2 Tasseall-purpose flour
1/8 Teelöffelsalt
2 Tassenuts finely chopped
 Powdered sugar glaze; or...
 Melted chocolate
 Garnishes
die Zubereitung:

Cream the butter and sugar together thoroughly. Stir in flour and salt; then nuts; mix well. Form the stiff dough into egg shapes about 1-1/2 inches long. Bake in 350-degree oven about 15 minutes. Cool on rack. Spread half of cookie with Powdered Sugar Glaze or melted chocolate. Sprinkle with coconut, chopped nuts, colored sugar or decors. Let sit until glaze is dry. Makes 5-6 dozen cookies.

Powdered Sugar Glaze: Combine 1 cup unsifted C and H Powdered Sugar with 1-1/2 tablespoons water. Stir until smooth.

Reprinted with permission from: Powdered Sugar Cookies from the C and H Sugar Kitchen by Jean Porter

Electronic format by Karen Mintzias


Anmerkungen zum Rezept:
keine