Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Olive garden salad dressing
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Waldine van geffen vghc
1 1/2 TasseBottled italian dressing
2 Esslöffelparmesan grated
2 Esslöffelsugar
1 grossEgg; raw
die Zubereitung:

Blend in blender on high speed 1/2 minute or until smooth. Pour this mixtu into the top of a double boiler and add 1/4 c oil. Stir gently with a whis over gently boiling water until it begins to thicken and egg is completely cooked. Chill several hours or overnight before using. If the dressing is too thick, add more Italian dressing as needed. Mix together equal amounts of fresh spinach, iceberg and romaine lettuce. Allow 2 C for each salad. Moisten leaves in dressing, do not saturate; let stand 5 minutes.

Add oni rings, radish, etc.


Anmerkungen zum Rezept:
keine