Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Almond Ginger Sand Tarts
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 Tassebutter unsalted, softened
1/4 Tassevegetable shortening
1/3 TasseConfectioner's Sugar
1 Teelöffelvanilla
1 Tasseflour
2 Teelöffelginger grated
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelbaking powder
1/2 TasseAlmonds finely chopped
egg white
 For Garnish
 Almonds sliced
die Zubereitung:

Cream butter, shortening, and confectioners' sugar until fluffy. Add vanilla, flour, ginger, salt and baking powder. Add ground almonds and combine well. Chill dough for at least 1 hour.

Preheat oven to 325.

Roll dough into balls and arrange on greased cookie sheets. Flatten each with the bottom of a glass. Brush tops with egg white, put one almond slice on each, and brush almond slice with egg white. Bake for 15 to 20 minutes, or until tops are golden.

Makes about 30.


Anmerkungen zum Rezept:
keine