Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
A Chocolate Pecan Pie
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
eggs whole
2 Tassesugar
4 EsslöffelButter melted
8 x ca. 30 gChocolate; squares
 Salt; pinch
1/2 Teelöffellemon juice
1 TassePecans
die Zubereitung:

Pastry for a one-crust pie.

1. Make the pastry, roll it out, and use it to line a 9" pie pan.

2. Beat the eggs well, add the sugar, and continue to beat until light and creamy. Add the melted butter and the chocolate. Stir in the salt and lemon juice. Add the pecans and pour the filling into the unbaked pei shell.

3. Bake in a 375 deg F oven for 30 minutes, or until set.


Anmerkungen zum Rezept:
keine