Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 1/4 Tasse | Unsifted all-purpose flour |
3/4 Tasse | vegetable oil |
1/2 Tasse | sugar |
1 | egg |
1/4 Tasse | maple syrup pure |
1/4 Tasse | Sorghum molasses |
2 Teelöffel | Baking soda |
1 Teelöffel | ginger ground |
1/2 Teelöffel | cinnamon |
1/2 Teelöffel | cardamom ground |
1/4 Teelöffel | salt |
| Additional sugar for coating |
1. Heat oven to 350 degrees. Have ungreased baking sheet(s) ready.
2. Combine all ingredients, except sugar for coating, in large bowl of an electric mixer. Beat on low speed until combined. Refrigerate to firm dough slightly, about 20 minutes.
3. Roll into large balls, using 1/4 cup dough each for large cookies or a scant tablespoon for smaller cookies (dough will be soft). Roll in additional sugar to coat. Arrange on baking sheet, spacing them 3 inches apart.
4. Bake until set, about 15 minutes for large cookies and 10 minutes for smaller ones. Cool on baking sheet 1 minute before transferring to wire rack to cool.
Agnes Da Costa of Countryside
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |