Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheddar soup
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 Esslöffelbutter unsalted
1/2 TasseCelery finely diced
1/2 TasseFinely diced leeks white
 Part only
1/2 Tassecarrots finely diced
4 Esslöffelall-purpose flour
4 Tassebeef broth
Bottle light beer 12 oz
1 x ca. 450 gVermont cheddar white
1 x ca. 450 gNew York cheddar orange
 Pinch of cayenne pepper
 black pepper freshly ground
 salt
 Fresh chives snipped for
 Garnish
die Zubereitung:

Melt the butter in heavy soup pot. Add the diced celery, leeks and carrots; cook, stirring, over low heat for 3 minutes. Add flour and cook, stirring, over low heat an additional 2 minutes. Add the broth and beer. Bring to a simmer very slowly so vegetables become tender, about 15-20 minutes, stirring occasionally. Over low heat, gradually add the cheeses, whisking all the time, until smooth. Season with cayenne, black pepper and salt. Continue cooking over low heat until heated through. Do not boil, or soup will separate.


Anmerkungen zum Rezept:
keine