Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Tasse | Fresh blueberries blueberries |
2 Esslöffel | Frozen passion fruit juice concentrate (such as Welch's) |
2 Teelöffel | lemon juice fresh |
1/2 Tasse | Black raspberries; if available |
Cooking time: 2 minutes Preparation time: 5 minutes
1. Put 1 cup of the blueberries in small saucepan with juice concentrate and lemon juice. Cook and stir just until berries begin to pop, 1 to 2 minutes, -most should be soft but still hold shape.
2. Transfer to medium bowl and gently fold together with remaining blueberries and raspberries, if using. Serve warm.
Test Kitchen Note: For a sweeter compote, add about 1 tablespoon sugar to suacepan when cooking 1 cup blueberries.
Nutrition information per serving: Calories ...... 65 Fat ............. 0 g Cholesterol .. 0 mg
From Chicago Tribune
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |