Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Abondigas Venezolanas (Venezuela)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gground beef
onions chopped
1 Tassebread crumbs
1 EsslöffelDried Mint Or 2 Tablespoons Fresh Mint
 Salt/pepper
1 Tassewater
1 DoseTomatoes chopped
1/2 Teelöffelcinnamon
1/4 Tassebutter
die Zubereitung:

Mix beef, onions, crumbs, mint, salt and pepper; add water, small amount at a time, just until mixture holds together. Form into bite-sized balls; arrange balls in single layer in shallow oven dish. Pour tomatoes over meatballs; sprinkle with cinnamon. Dot with butter. Bake in 400-degree oven for 1 hour. Serve with toothpicks. Yield: 50 meatballs.


Anmerkungen zum Rezept:
keine