Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Campbell Soup - Beef Ragout
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gBoneless sirlois steak
2 Esslöffelshortening
2 DoseCream of mushroom soup
1/2 Tassewater
1 EsslöffelWorcestershire Sauce
6 mittelCarrots; cut in 2" pieces
8 kleinWhole white onions
10 x ca. 30 gFrozen whole green beens
 noodles cooked
die Zubereitung:

Cut meat in 1 inch cubes. In large heavy pan, brown meat in shortening, pour off fat. Add remaining ingredients except beans and noodles. Cover; cook over low heat 45 minutes. Add beans; cook 15 minutes more or until done; stir occasionally. Thicken sauce if desired; serve over noodles.


Anmerkungen zum Rezept:
keine