Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Deviled Eggs with Legs
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Hard-boiled large eggs
1/4 Tassemayonnaise
3 Esslöffelsour cream
2 Teelöffeldijon mustard
1/2 Teelöffellemon juice
 salt
 pepper
die Zubereitung:

Cut eggs in half lengthwise and place yolks in a 1 quart plastic bag. Reserve whites. Place mayonnaise, sour cream, Dijon mustard, lemon juice and salt and pepper in bag with yolks. Press out air. Close bag and knead until contents are thoroughly blended. Push contents toward corner. Snip about 1/2-inch off corner of bag. Squeezing bag gently, fill reserved whites with yolk mixture. Chill to blend flavors.


Anmerkungen zum Rezept:
keine