Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Five-Way Cincinnati Chili
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelvegetable oil
1 x ca. 450 glean ground beef
1 1/2 EsslöffelChili seasoning mix
1/2 Teelöffelsalt
1 Dose(16 oz) tomato sauce
3/4 x ca. 450 gSpaghetti; cook per package
1 TasseCheddar cheese shredded
Medium onions; chopped
1 Dose(15 oz) kidney beans; rinsed, drained
die Zubereitung:

1. Heat oil in heavy saucepan over medium heat. Add ground beef; cook until no longer pink. Stir in chili seasoning and salt; cook 1 minute. Drain fat. Stir in tomato sauce. Cook until chili is heated through. Set aside; keep warm.

2. Divide spaghetti among serving bowls. Top with chili, cheese, onions and beans


Anmerkungen zum Rezept:
keine