Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Toast
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelbutter
1 Esslöffelflour
1/8 Teelöffelcayenne pepper
1 TasseMilk hot
3/4 Tassecheddar cheese grated
 salt
egg yolks lightly beaten
Egg whites, stiffly beaten but not dry
6 Scheibetoast
die Zubereitung:

Melt the butter in a saucepan. Blend in the flour and cayenne pepper, and cook for 2-3 minutes, stirring. Slowly add the milk, stirring constantly until smooth and thickened. Stir in the cheese and cook until it is melted. Add salt to taste. Beat 2 tablespoonfuls of hot cheese mixture into the yolks. Return the yolk-cheese mixture to the saucepan and cook over medium heat, stirring constantly, for 1-2 minutes, until thickened. Remove from the heat, gently fold in the egg whites, and mound on toast. Note: Must be eaten as soon as they are prepared. Yield: 6 servings Typed in MMformat by cjhartlin@email. Msn. Com

Cookbook


Anmerkungen zum Rezept:
keine