Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Mushroom Bisque
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gmushrooms sliced
Onion, medium chopped
1 TasseCream, heavy (or half/half)
1 ca. 1 Literchicken broth
7 EsslöffelButter, less Ok
3 Tassemilk
 White pepper
 sherry to taste
die Zubereitung:

Chop mushrooms fine (save some for garnish) and simmer with onion for 30 minutes in broth. Melt 6 T of butter in a small saucepan (different from other mixture). Add flour and stir with whisk until blended. Bring milk to a boil and add it to the roux (butter/flour). Add cream, stir until thickened. Add broth and with vegetables. Just before you serve, season and add sherry to taste.


Anmerkungen zum Rezept:
keine