Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Mediterranean-Style
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Fryer, cut up
1 Teelöffelsalt
12 \)tsp pepper
4 Esslöffelolive oil
2 EsslöffelGarlic minced
1 grossTomato, chopped (or 5 Tbls tomato pa
2 Dosechickpeas drained
2 DoseChicken broth (approximately 785 ml
Lemons (juice of)
1 Esslöffeloregano
bay leaves
 Hot cooked rice or pasta (fresh spinach fe
die Zubereitung:

1. Combine salt & pepper and rub over chicken pieces. Using a dutch oven over medium-high heat, brown chicken pieces in olive oil. Reduce heat and remove chicken to plate.

2. Saute garlic in leftover oil for about 30 seconds over medium heat. Add tomatoes and saute until they begin to collapse, about 3 minutes. (If using tomato paste saute for about 30 seconds til mixed well with garlic).

3. Add remaining ingredients and return chicken to pan. Simmer uncovered until liquid is reduced and chicken is tender, about 30-45 minutes.

4. Adjust seasonings by adding more salt & pepper, if necessary. Serve on hot cooked rice or pasta.

Difficulty : easy. Precision


Anmerkungen zum Rezept:
keine