Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Marinated Peppers with Balsamic Vinegar, Basil and Thyme
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Bell peppers; preferably a mix of colors, roasted
3 Esslöffelolive oil
1 1/2 Esslöffelbalsamic vinegar
1 Esslöffelorange juice
1/2 Teelöffelorange rind grated
1/4 Teelöffelbasilicum dried
1/4 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelthyme dried
 pepper freshly ground
 Leaf lettuce
die Zubereitung:

1. Cut the roasted peppers into 1/2-inch wide strips. Place in a small mixing bowl; Set aside.

2. Mix the remaining ingredients. Pour over peppers. Serve on leaf lettuce.

Nutrition information per serving:

Calories 110; Fat 10.3g; Cholesterol 0 mg; Sodium 135mg; Carbohydrates 4.9g; Protein 0.7g

Use fresh herbs when they are available. Crumbled goat cheese would be a delicious addition.


Anmerkungen zum Rezept:
keine