Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pelmeny (Russian Ravioli)
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Dough
2 TasseFlour (approx)
eggs
3/4 Teelöffelsalt
1/2 Tassewater
Filling
1 1/2 x ca. 450 gbeef ground
Onions finely chopped
 salt
 pepper
 water
Serve With
 sour cream
 soy sauce
 vinegar
die Zubereitung:

and let stand 1 hour. Roll dough out very thin and cut into 2 1/2" circles.

add enough water to make the filling juicy.

circle, and put a small mound of filling in the middle. Fold over and seal the edges firmly together. Traditionalists then bring the corners together and crimp them together to form a ball.

flavored with a couple of chicken bouillon cubes, and cook for 15 minutes. : Serve with soy sauce, sour cream and/or vinegar.

Koehler.


Anmerkungen zum Rezept:
keine