Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Venison pepper steak
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gVenison steak, cut in strips
Mixture
1/2 Tasseflour
1/4 Teelöffelpepper
1 DoseStewed tomatoes, save juice
2 Tassewater
Beef bouillon cubes
2 TeelöffelWorcestershire Sauce
3/4 Teelöffelsalt
1/2 Tasseshortening
3/4 Tasseonion chopped
1/2 Teelöffelgarlic powdered
Green peppers, cut in strips
die Zubereitung:

Melt shortening in large skillet. Roll venison in flour mixture, using all the mixture. Brown meat in hot shortening, add the liquid from tomatoes, water, onion, garlic powder & bouillon cubes. Cover & simmer 1 1/2-2 hrs. Uncover, stir in worcestershire sauce, add pepper strips, cover & cook 10 minutes more. Add the tomatoes, cook until tomatoes are hot (about 5 minutes). Serve over hot cooked rice. This makes a delicious hunting camp supper, served with tossed salad, hot garlic bread, & fruit for dessert.


Anmerkungen zum Rezept:
keine