Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Radicchio & white bean salad
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelshallot minced
15-oz cans small white
 Beans, drained, rinsed and
 Drained again
6-oz head radicchio, leaves
 Separated, shredded
1 kleinRed bell pepper, stemmed,
 Seeded and minced
1/3 Tasseparsley finely minced
10 Kalamata olives, pitted,
 Coarsely chopped
3 Esslöffelred wine vinegar
1 Teelöffelgarlic minced
1 TeelöffelGrainy mustard
2 Esslöffelolive oil
1/4 Teelöffelsalt
 black pepper freshly ground
 To taste
die Zubereitung:

1. Put the shallot into a small bowl and cover with water. Let sit 10 minutes to reduce the acidity. Drain and press with paper towel to remove excess moisture.

2. Combine the shallots with the drained white beans. Stir in the radicchio, bell pepper, parsley and olives.

3. Put the vinegar, garlic, mustard, olive oil, salt and several grindings black pepper into a small jar. Shake to blend. Pour over the salad, stirring to blend. Serve at room temperature.

Data per serving: Calories.....170 Carbohydrates.....23g Monounsaturated fat....3g Protein.......7g Sodium..........515mg Polyunsaturated fat....1g Fat...........6g Saturated fat......1g Cholesterol...........0mg

Adapted from "The Greens Book" by Susan Belsinger and Carolyn Dille.

~0700 (Pdt)


Anmerkungen zum Rezept:
keine