Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Spring and Fall Pie
Zutaten für 6  Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 Tassesugar
3 Esslöffelall-purpose flour
1 1/2 TasseDiced fresh or frozen rhubarb; thawed and drained
1 1/2 TasseDiced fresh or frozen cranberries; halved
1 1/2 TasseChopped peeled tart apples
 Pastry for double-crust pie; (9-inches)
die Zubereitung:

In a large bowl, combine sugar and flour: stir in rhubarb, cranberries and apples. Line a 9-inch pie plate with the bottom pastry: add filling. Cover with a lattice crust: seal and flute edges. Bake at 450 degrees for 10 minutes. Reduce heat to 350 degrees, bake 40 minutes longer or until filling is bubbly. Cover edges with foil to prevent overbrowning if necessary. Yield: 6-8 servings.

"Every spring, I have a good crop of rhubarb in my garden, and one of my favorite ways to use it is in this pie. I adapted this version from a recipe I received from our country Extension service."


Anmerkungen zum Rezept:
keine