Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Tabbouleh Chicken
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
chicken breast halves, boneless, skinless
 salt
 pepper
2 Esslöffelolive oil
2 mittelOnion chopped
1 PackungTabbouleh, 5.25 oz.
1/2 Teelöffelcoriander seed ground
1/4 Teelöffelground cumin
1 DoseReduced-sodium chicken broth, 14.5 oz.
die Zubereitung:

1. Pat chicken dry with paper towels and season with salt and pepper.

2. In a large non-stick skillet, over medium-high heat, heat oil. Add chicken and brown both sides, about 5 to 6 minutes per side. Remove chicken from skillet

3. Add onions and cook until translucent, 2 to 3 minutes. Add tabbouleh (including spice packet), remaining spices, broth, and 1 cup hot water. Arrange chicken breasts on top of tabbouleh.

4. Cover; reduce heat to medium-low. Cook 10 to 15 minutes or until chicken is cooked through.


Anmerkungen zum Rezept:
keine