Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Easy Chicken and Rice
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Main Items
1 TasseUncooked brown rice
2 Tassewater
1/2 TeelöffelOr less salt
1 EsslöffelParsley flakes
3-lb whole frying chicken ( I use several boneless skinless chicken breasts instead)
1/2 Teelöffel(or less) salt
1 Prisepepper
 Optional Ingredients That I Use:
1/2 Tasseonion chopped
1/2 Tasseraisins
1/2 Tassepecans chopped
 Option Ingredients You May Like:
1/2 x ca. 450 gmushrooms sliced
1 TasseUnsweetened pineapple
1/4 Tassegreen pepper chopped
1/2 Tassecelery chopped
die Zubereitung:

(From Whole Foods For the Whole Family)

1. Combine rice, water, 1/2 t. Salt, butter and parsley. Mix well.

2.Bring to a boil.

3.Rinse chicken inside and out and pat dry. Sprinkle with salt and pepper.

4.Place over rice;reduce heat.

5.Simmer;tightly covered, for 45 to 60 minutes or until water is absorbed and chicken is tender.

6.For a fancier meal, saute any or all of the optional ingredients and add to rice before seasoning.


Anmerkungen zum Rezept:
keine