Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Vestal's Watercress Soup
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 mittelonions minced
2 Esslöffelbutter
1 TasseChopped watercress (about 2 bunches)
1 Esslöffelflour
3 TasseHot chicken bouillon
2 TasseMilk hot
 salt
 pepper
egg yolk
1/2 (up to)
3/4 Tassewhipping cream
die Zubereitung:

Saute onion in melted butter over low heat until golden but not brown. Add watercress leaves, cover and cook 5 minutes.

Stir in flour. Combine chicken bouillon and milk and stir into vegetables. Simmer 15 minutes. Puree in electric blender or food processor. (Note: Soup does not have to be pureed, but many people prefer it that way.) Add salt and pepper to taste. Return to pan and reheat gently.

Beat egg yolk with cream. Stir into soup and leave over heat just until heated through. Serve in cups and garnish with a sprig of fresh watercress.

Arkansas Gazette

From a collection of my mother's (Judy Hosey) recipe box which contained lots of her favorite recipes, clippings, etc. Downloaded from Glen's Mm


Anmerkungen zum Rezept:
keine