Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Wesley & kathy's world-famous killer 4-star v
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 x ca. 450 gFinely chopped venison *
onion medium
cloves garlic
 salt
1/4 Tasse(or more) Chili powder
2 Esslöffelolive oil
1 Esslöffelcumin
1 DoseTexas beer
1/2 TasseWater or beef broth
1 EsslöffelMexican oregano
2 EsslöffelMasa or corn meal **
1 Teelöffelcoriander ground
die Zubereitung:

* Venison should be cut from the neck or shoulder

** Dissolve masa in about 1/4 c water

Saute the meat in the oil until about 1/2 browned. Add onions and garlic and saute until onions are tender, but not brown. Add chili powder, coriander, and cumin, and cook, stirring, for 4 - 5 minutes. Do not allow to burn. Add beer and water/broth and simmer, stirring frequently until meat is tender. (About 45 minutes - 1 hour) When meat is tender, stir in masa, dissolved in water or broth. Simmer, stirring frequently an additional 30 minutes or so. If possible, allow chili to cool and sit for at least 6 hours before re-heating and serving.

~-From the Kowboy Kitchen of Wesley Pitts


Anmerkungen zum Rezept:
keine