Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 x ca. 450 g | Purple sweet potatoes cooked and cubed |
1 x ca. 450 g | Sweet potatoes or yams cooked and cubed |
1 klein | Maui onion; sliced |
1/2 | Green pepper; slivered |
1/2 | Red pepper; slivered |
1/2 | Yellow pepper; slivered |
6 Esslöffel | salad oil |
6 Esslöffel | sugar |
1/4 Tasse | vinegar |
3/4 Teelöffel | salt |
1/4 Teelöffel | mustard prepared |
1 Prise | pepper |
1 Prise | Worcestershire Sauce |
2 Scheibe | onion |
1 | cloves garlic crushed |
1/2 | Bayleaf |
In a salad bowl, combine potatoes, onion, and peppers; chill. In a small bowl, combine the remaining ingredients; chill. Before serving, remove garlic and bay leaf from dressing; pour over salad. Chill for another hour.
Recipes demonstrated by Nanakuli High School Food Service students Fredlum Paaluhi, Janifer Salvacion, Chanda Talbert and Christopher Wilcox.
Reprinted with permission
Company, Inc.
[Meal-Master compatible format by Karen Mintzias]
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |