Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sweet Potato Salad
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gPurple sweet potatoes cooked and cubed
1 x ca. 450 gSweet potatoes or yams cooked and cubed
1 kleinMaui onion; sliced
1/2 Green pepper; slivered
1/2 Red pepper; slivered
1/2 Yellow pepper; slivered
6 Esslöffelsalad oil
6 Esslöffelsugar
1/4 Tassevinegar
3/4 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelmustard prepared
1 Prisepepper
1 PriseWorcestershire Sauce
2 Scheibeonion
cloves garlic crushed
1/2 Bayleaf
die Zubereitung:

In a salad bowl, combine potatoes, onion, and peppers; chill. In a small bowl, combine the remaining ingredients; chill. Before serving, remove garlic and bay leaf from dressing; pour over salad. Chill for another hour.

Recipes demonstrated by Nanakuli High School Food Service students Fredlum Paaluhi, Janifer Salvacion, Chanda Talbert and Christopher Wilcox.

Reprinted with permission

Company, Inc.

[Meal-Master compatible format by Karen Mintzias]


Anmerkungen zum Rezept:
keine