Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Venison Parmesan
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gVenison steaks; thinly sliced
 Italian bread crumbs
1/2 x ca. 450 gMozzarella sliced
3 Dose(4-oz) tomato pur?e
 basil
 italien seasoning
 parmesan
1/2 x ca. 450 gMozzarella grated
die Zubereitung:

Grease a 9x13 casserole. Preheat oven to 350°. Pound the venison steak to tenderize. Coat the steaks with Italian bread crumbs. Place a layer of the coated venison steaks in the bottom of the casserole. Next place layers of sliced Mozzarella cheese, tomato pur?e, 1/4 teaspoon basil and 1/4 teaspoon Italian seasoning. Sprinkle with Parmesan cheese. Repeat layers and then sprinkle with the grated Mozzarella cheese. Bake for 1 hour at 350°, Yield: 4 servings.

Nancy Tomosieski

From <Traditions: A Taste of the Good Life>, by the Little Rock (Ar) Junior League. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept:
keine