Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/4 Tasse | soy sauce |
1/4 Tasse | sherry dry |
1/4 Tasse | water |
1 | cloves garlic minced |
1 Teelöffel | Gingerroot, grated (or 1/4 tsp. ground ginger) |
16 x ca. 30 g | Whole chicken breasts, skinned, split, boned and |
| Cut into 1" cubes |
6 | Lg. green onions, bias sliced into 1" lengths |
4 | Cherry tomatoes |
Combine soy sauce, sherry, water, garlic and gingerroot. Boil 1 minute; cool. Marinate chicken and green onion in soy mixture 30 minutes at room temperature, stirring once to coat all pieces. Drain; reserve marinade. Alternate chicken and onion pieces on 4 skewers. Broil kabobs 4" from heat 4 to 5 minutes. Place a cherry tomato on end of each skewer. Turn; broil kabobs 4 to 5 minutes longer, brushing occasionally with marinade.
2 lean meat exchanges 1 vegetable exchange
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |