Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Holiday Crown Roast
Zutaten für 16 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Crown roast of pork (8 to 9 pounds)
1 x ca. 450 gGround pork cooked, drained
5 TasseDry bread cubes
14 1/2 x ca. 30 gCanned chicken broth
1/2 Tasseonion chopped
1/2 Tassecelery chopped
1 TasseWalnut halves, toasted
1 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelcinnamon
1/4 Teelöffelallspice
1/8 Teelöffelpepper
2 TasseSliced rhubarb (fresh or frozen, thawed)
1/2 Tassesugar
die Zubereitung:

Place roast in shallow pan. Roast at 350 degrees F. for 1 1/2 hours, check internal temperature with meat thermometer. If necessary, continue roasting until internal temperature reaches 155 degrees F. Remove roast from oven. Let stand 10 minutes before slicing to serve.

Meanwhile, combine ground pork, bread, broth, onion, celery, walnuts and seasonings; mix well. Combine rhubarb and sugar; bring to a boil. Pour over bread mixture; mix lightly. Spoon into buttered 2-quart casserole. Cover; bake at 350 degrees F. for 1 1/2 hours. Serves 16.

Pork Producers Council <pork@nppc. Org> http://www. Nppc. Org


Anmerkungen zum Rezept:
keine