Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cabbage LaSagna
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gground beef
Onion chopped
green pepper chopped
1 mittelCabbage shredded
1 TeelöffelOrgeano
1 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelpepper
18 x ca. 30 gTomato paste; or
 Tomato paste with italian seasonings
8 x ca. 30 gMozzarella cheese; sliced*
die Zubereitung:

mozzarella cheese. Saute ground beef, onion and green pepper until meat is brown. Drain well. Meanwhile, boil cabbage until tender, 2-5 minutes. Combine 2 cup of liquid form cabbage with oregano, salt, pepper and tomato paste. Simmer or Microwave for 5 minutes. Add meat-vegetables mixture. Simmer for 5 minutes more. Spoon half of the tomato-meat mixture into a 13x9" pan. Layer well-drained cabbage on sauce then rest of sauce. Top with sliced cheese to cover. Bake at 400 F. for 25-40 minutes. Cheese can be added during last 5-10 minutes . Can Microwave for a while and then finish in oven, to cut down cooking time.


Anmerkungen zum Rezept:
keine