Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Spaghetti Carbonara
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Slices bacon, in 1" pieces
3 x ca. 30 gProsciutto, julienned
Medium onion, sliced
1/4 TasseCream sherry
1/2 TasseButter (1 stick)
1 x ca. 450 gSpaghetti
eggs beaten
1/2 Teelöffelsalt
1 TasseParmesan, freshly ground
 pepper ground
die Zubereitung:

Saute bacon in Dutch oven: when almost crisp, add prosciutto, brown sligtly. Remove bacon and ham to drain on paper towel. Saute onion in bacon drippings until soft; return bacon and ham to the pan Stir in sherry; simmer 2 minutes and remove from the heat. Add butter and let melt in pan. Cook spaghetti(or linguine) according to package directions. Drain well. Add hot spaghetti to Dutch oven; return to heat and toss. Remove from the heat; add eggs beaten with salt and pepper; toss quickly for a minute or two. Sprinkle with Freshly Grated Parmesan Cheese. Using freshly grated cheese instead of the already grated stuff makes a difference. Serve Immediately.


Anmerkungen zum Rezept:
keine