Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Packung | 2-layer-size spice cake mix |
1/2 Tasse | butter or margarine, melted |
3 | eggs |
1 Tasse | pumpkin canned |
1/2 Tasse | sugar |
1/2 Teelöffel | orange peel grated |
1/2 Tasse | pecans chopped |
1 Prise | Of salt |
Reserve 2/3 cup dry mix. In large bowl combine remaining cake mix, butter, and 1 of the eggs; mix well. Pat into well-greased 13x9x2-inch baking pan. Bake at 350 degrees F. for 15 minutes. Combine reserved cake mix, pumpkin, sugar, 2 eggs, peel and a dash of salt. Beat at medium speed of electric mixer 1 to 2 minutes. Pour over partially baked layer. Top with nuts. Bake at 350 degrees F. till set, 15 to 20 minutes. Cool; cut into bars. Refrigerate. Makes 32 bars. S.
Recipe
1975 by Meredith Corporation, Des Moines, Iowa
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |