Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Spicy Mixed Vegetable Stew (Yetakelt W'et)
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tasseonions Finely chopped
cloves garlic pressed
1 EsslöffelBerbere
1 EsslöffelHungarian paprika
1/4 TasseGhee
1 Tassegreen beans sliced
1 TasseCarrots chopped
1 TassePotatoes cubes
1 TasseTomatoes chopped
1/4 Tassetomato paste
2 Tassevegetable stock
 salt
 pepper
1/4 Tasseparsley fresh
die Zubereitung:

Saute onions, garlic, berbere & paprika in ghee for 2 minutes. Add beans, carrots & potatoes. Saute for 10 minutes, stirring occasionally to prevent burning. Add tomatoes, tomato paste & stock. Bring to a boil, cover & simmer for 15 minutes or until the vegetables are tender. Add salt & pepper to taste & mix in the parsley.

"Sundays at Moosewood Restaurant Cookbook"


Anmerkungen zum Rezept:
keine