Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Canadian Cheese Soup
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassecarrots shredded
1 Tassecelery thinly sliced
2/3 Tasseonion thinly sliced
2 1/2 TeelöffelChicken soup base
2 1/2 Tassewater
1/3 Tasseflour
3 Tassemilk
1 x ca. 450 gSharp natural Cheddar cheese Shredded
 salt
 pepper
die Zubereitung:

Add the carrots, celery and onion to the chicken soup base with the water. Cover and simmer 10 to 12 minutes, or until vegetables are tender. Blend the flour and 1 1/2 cups of the milk and add to vegetable mixture, stirring well. Add remaining milk and cook until thickened, about 15 minutes. Add cheese and stir just until melted. Season to taste with salt and pepper.


Anmerkungen zum Rezept:
keine