Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Jalapeno Mustard
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Karen Mintzias
2 TeelöffelWhole coriander seeds
1/4 TasseWhole yellow mustard seeds
1/4 TasseWhole black mustard seeds
1/4 TasseDry powdered mustard
3/4 TasseWater, cold
Garlic cloves peeled and chopped
1 kleinOnion, peeled & chopped
3 kleinJalpeno peppers, seeded
1/4 TasseCider vinegar
1/4 TasseDry white wine
die Zubereitung:

Toast coriander seeds in a dry skillet or place them in a flat dish and microwave on High for 4 to 5 minutes. Crush the mustard and coriander seeds slightly in a mortar or blender, them mix them and the powdered mustard into the water and let stand for at least three hours.

Mix the remaining ingredients and pulverize in a blender until smooth. Stir the puree into the mustard. Bring the mixture to a boil, then lower the heat and simmer 5 minutes or until as thick as you like, stirring occasionally. The mustard will thicken slightly on cooling. Refrigerate, covered.

Makes about 1 pint

Mintzias


Anmerkungen zum Rezept:
keine