Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Fruit Tzimmes
Zutaten für 6  Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gMixed dried fruit *
4 EsslöffelHoney
1/4 TeelöffelCinnamon
1/2 TeelöffelSalt
1/2 TasseBrown rice
2 TasseBoiling water
 Einbren: (thickening)
2 EsslöffelFlour
1 TasseWater
2 EsslöffelButter
die Zubereitung:

* prunes, peaches, pears, apricots, raisins Wash fruits in hot water; drain. Combine with rice, honey, seasonings, and water. Bring to the boiling point, then reduce heat and simmer slowly until the rice is tender (20 to 30 minutes). It may be necessary to add a little water.

Heat flour in small skillet until light brown, stirring constantly to prevent burning. Stir in butter. Slowly add water, stirring constantly. When einbren is smooth and thick, add to fruit. Cook until the fruit liquid has thickened. Remove to a casserole and brown lightly under the broiler flame for a few minutes. Serve hot as a dessert. Serves 6 to 8.


Anmerkungen zum Rezept:
keine