Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
White Sauce
Zutaten für 1  Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 TasseInstant Nonfat Dry Milk
 Powder
1 Tassewater
1 Esslöffelmargarine
2 Esslöffelflour
1/8 Teelöffelwhite pepper
die Zubereitung:

Combine Milk Powder & Water; Stir Well & Set Aside. Melt Margarine in A Small, Heavy Saucepan Over Medium Heat; Add Flour & Pepper. Cook 1 Min., Stirring Constantly With A Wire Whisk. Gradually Add Milk, Stirring Constantly. Cook, Stirring Constantly, An Additional 10 Min. Or Until Thickened & Bubbly. Cheese Sauce: Add 1/4 C. (1 Oz.) Shredded Cheddar Cheese & 1/8 t. Dry Mustard To Basic White Sauce. Cook Over Low Heat Just Until Cheese Melts; Stir Constantly. 1 C. 24 Cal. Per t. Fat 0.8. Chol.1. Mushroom Sauce: Saute 1/2 C. Chopped Mushrooms in 1 t. Melted Oleo1 Min. Add Mushrooms, 1 T. Dry Sherry, 1/4 t. Dried Tarragon & 1/8 t. Ground Nutmeg To White Sauce. 1 C. 20 Cal. Per T. Fat 0.8. Chol. 1. Curry Sauce: Saute 1/4 C. Chopped Onion in 1 t. Melted Oleo 2 Min.Combine First 9 Ingredients; Toss To Coat. Cover & Chill 2 Hours.


Anmerkungen zum Rezept:
keine