Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Raspberry Slush
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 TasseFresh raspberries, rinsed
1/2 Tasseorange juice fresh
Ice cubes
 About 1 cup chilled sparkling mineral water
die Zubereitung:

Formatted into Mm by Ursula R. Taylor.

Place raspberries (reserve a few for garnish), orange juice, and ice cubes in a blender. Puree until smooth. Pour into 2 tall glasses, filling halfway. Add mineral water to fill each glass. Float reserved berries in drinks.

Per Serving: calories - 43, protein - 1 g, carbohydrate - 10 g, fat - trace, calories from fat - less than 1%, dietary fiber - 2 g, cholesterol - 0 mg, sodium - 4 mg, potassium - 171 mg.

Joslin Exchanges: 1 fruit.


Anmerkungen zum Rezept:
keine