Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Nanette's Vegetable Pate
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 TasseButter; or oil
1 1/2 Tassecarrots grated
1 1/2 TasseCelery minced
1 Tasseonion minced
Cloves garlic minced
3 1/2 TasseChickpeas; well drained
Scallions; cut up
eggs beaten
1/2 TasseYogurt
3/4 TasseWhole wheat bread crumbs
1/4 Tasseparsley minced
1 1/2 Teelöffelsalt
1 Teelöffelthyme
1 EsslöffelTarragon
3 EsslöffelApple juice; or brandy
die Zubereitung:

Preheat oven to 350F. Heat fat in a large skillet and saute carrots, celery, onion, and garlic over medium-high heat for about 8 minutes until soft.

Grind chickpeas and scallions using the steel blade of a food processor or a food mill. Combine all ingredients in a large bowl and mix well. Transfer to a well-oiled 9 1/2 x 51/2-inch loaf pan. Tap on the counter to remove any air bubbles. Cover with foil and bake for 1 hour.

Cool in the pan before removing. Serve warm or chilled in individual slices on a bed of greens. Decorate with strips of sweet pepper or other garnish.


Anmerkungen zum Rezept:
keine