Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Jenny's Spicy Apple Butter
Zutaten für 6  Menge anpassen
die Zutaten:
4 x ca. 450 gCooking apples such as
 Winesap/ Jonathan
 Or Golden
 Quartered and cored
1 TasseApple cider
1 Tassecider vinegar
4 Teelöffelorange peel finely shredded
1/4 Tasseorange juice
2 Teelöffelcinnamon ground
1/2 Teelöffelnutmeg ground
1/2 Teelöffelallspice
2 1/2 Tassebrown sugar packed
die Zubereitung:

In a 4-quart Dutch oven combine apples, cider and vinegar. Simmer, covered, about 20 minutes or until apples are very tender. Drain well. Process apple mixture, about 1/4 at a time, in a food processor until smooth.

In a Dutch oven combine processed apple mixture, orange peel, orange juice. Cinnamon, nutmeg, allspice and brown sugar. Simmer, uncovered, over low heat about one hour or until very thick, stirring often.

Pour into clean freezer containers or sterile jars. Seal, label and store in refrigerator or freezer. Endorsed By and Winner of Better Homes &

29, 97


Anmerkungen zum Rezept:
keine