Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
James Beard's Mac and Cheese
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 Tassebutter
1/4 Tasseflour
2 Tassemilk warm
1 Prisepepper
1/2 TeelöffelTabasco, or more
1/2 Tasseheavy cream
12 x ca. 30 gCoarsely grated cheddar
8 x ca. 30 gMacaroni, cooked & drained
die Zubereitung:

Preheat oven at 350 F. In a heavy saucepan over low heat, melt butter. Add flour, stir with a wooden spoon for 3 minutes or until roux is frothy & taste of raw flour is gone. Gradually stir warm milk into roux. Turn up heat, stir until sauce is just at boiling point. Turn down heat, let simmer a few minutes. Add pepper & Tabasco (it brings out the flavor, so don't be shy). Stir in heavy cream & simmer briefly until flavors are blended. Stir 3/4s of the cheese into the simmering sauce until melted. Combine sauce with macaroni, pour into 2 qt dish. Sprinkle with remaining cheese, bake for 30 minutes or until bubbly & light golden. Serves 4.


Anmerkungen zum Rezept:
keine