Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Gail's Chicken Stir-Fry
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Breast of chicken -- bite
 Size pieces
1/4 Tassesoy sauce
1 Teelöffeloil
1 Teelöffelginger powder
 garlic minced
 oil
onion
Carrots -- peeled /sliced
1 PackungSnow peas
green pepper chopped
1 Dosewater chestnuts sliced
 Garlic minced
1 TasseChicken stock or boullion
1 Esslöffelcornstarch chopped
die Zubereitung:

Marinate the chicken in next 4 ingredients. In wok or iron skillet, heat oil and cook onion. Add chicken, cook until browned, add carrots after a few minutes add 3/4 cup chicken stock. When carrots and chicken are done add snow peas, pepper and water chestnuts. Add 1/4 cup remaining chicken stock mixed with 1 tbs corn starch. Cook until thick, serve over chinese noodles or rice. Cheers. Gail


Anmerkungen zum Rezept:
keine