Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/2 Tasse | brown sugar firmly packed |
1 Esslöffel | cornstarch |
1 Tasse | water |
1/2 Tasse | cocoa unsweetened |
| Dash of salt |
1 1/2 Teelöffel | vanilla |
In a medium sized heavy saucepan, combine brown sugar, cocoa, corn- starch, and salt. Mix well. Stir in water; cook over medium-high heat, stirring constantly until mixture comes to a boil and thickens. Stir in vanilla. Serve warm. Store in refrigerator. Makes 1 1/2 cups.
hazelnut, raspberry, or orange flavored liqueur, can be added with the vanilla.
fruit
Linda Fields Cyberealm Bbs Watertown Ny 315-786-1120
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |