Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Brandied Sweet Potatoes
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Medium sweet potatoes
2/3 Tassebrown sugar firmly packed
1/4 Tassewater
2 Esslöffelbutter
1/4 TasseSeedless raisins (optional)
1/4 TasseCognac or other brandy
1/2 TasseChopped apple (optional)
die Zubereitung:

1. Wash potatoes; don't peel. Boil in water (enough to cover potatoes) until barely soft (15 min). Drain, cool, peel. Slice into a greased casserole. 2. Preheat oven to moderate (350 degrees F). 3. Bring to a boil brown sugar, water, butter, and raisins. Add cognac and pour mixture over potatoes. 4. Bake uncovered, 30 min, basting several times with syrup in casserole.


Anmerkungen zum Rezept:
keine