Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 x ca. 450 g | chuck ground |
1 mittel | Onion chopped |
2 | eggs beaten |
12 | Single crushed crackers |
1 Tasse | milk |
1 Teelöffel | salt |
1/2 Teelöffel | pepper |
1/2 Teelöffel | garlic salt |
1 1/2 Tasse | Mozzarella |
1 Dose | (12 oz) Italian tomato |
| Sauce |
Combine ground chuck, onion, eggs, crackers, milk, salt, pepper and garlic salt in large bowl.Mix well.Add more milk, if dry.Turn ground chuck mixture onto long piece of waxed paper.Pat mixture into rectangle, about 6 x 13 x 1/4" thick.Spread mozzarella cheese over mixture to about 1" from edges.Start from one end and lift waxed paper and roll mixture into a log shape.Carefully, place in large oven-proof casserole dish, seam down.Pinch ends to seal.Pour tomato sauce over mixture.Bake 375 degrees for 1 to 1/2 hours or until middle is done.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |